dimarts, 27 d’agost del 2013

Cronica dels primer dies de l’acampada i activitats per al cap de setmana


Des de l’acampada de defensa del territori que varem iniciar el dia 23 d’agost a Fellines (Viladasens), s’han portat a terme varies activitats i accions amb la intenció de vertebrar una lluita contra la MAT, en un moment on s’estan començant a realitzar les obres.En el transcurs d’aquests cinc dies, s’han portat a terme xerrades i debats relacionats amb diferents experiències de lluita en defensa el territori, marxes i caminades de reconeixement de la zona afectada, difusió als pobles veïns i accions de bloqueig a les torres que estaven treballant.




Actualment l’acampada continua treballant per tal de fer efectiva una oposició real a les torres de la MAT. Us convidem a participar i a lluitar amb nosaltres. Diàriament estem generant propostes per tal de fer presència i aturades a les obres de la MAT repartides arreu de la zona (Tram: Bescanó – St. Llogaia i ramal de St. Coloma). Cada dia a les 19h fem assemblea per tal de coordinar les accions, activitats i per tal d’adequar l’estratègia de lluita a l’actual context.

Aquest divendres hem organitzat al campament un espai de trobada informal i lúdic, amb diferents actuacions i concerts. El dissabte, s’ha organitzat una marxa popular per les zones afectades per les obres de la MAT. També està programat un dinar i una xerrada/debat que ens permeti compartir experiències de diferents lluites en defensa del territori.

Contra la MAT, defensa el territori! Participa, tu també ets important!

Per a mes informació visiteu https://torresmasaltashancaido.espivblogs.net/
Per posar-vos en contacte amb l'acampada escriviu a aramesquemai@riseup.net